Overhead conveyor technology

SSI Single

De SSI Single dient voor het transport en de sortering van individuele kledinghangers op horizontale en verticale transporttrajecten. De universele inzetbaarheid zorgt vooral in het fashionsegment en in stomerijen voor een hogere efficiëntie.

De robuuste mechanische opbouw van het modulaire SSI Single-systeem wordt door kwalitatief hoogwaardige materialen bereikt. Gestandaardiseerde overgangen maken de combinatie en naadloze aaneenschakeling van de individuele transporteurs mogelijk. 

Uw voordelen in één oogopslag: 

  • Te gebruiken als magazijn- en transportmiddel

  • Intelligente hangbaantechniek in universeel inzetbaar modulair systeem

  • Single part-identificatie of treinvorming

  • Hoge systeemdoorvoeren

  • Transportgewicht tot 3 kg per hanger

  • Geen lege opslag en geen lege trajectbuffers noodzakelijk

  • Afgifte naar voren, rechts en links

  • Eenvoudige integratie van aparte machines

  • Hoge bedieningsveiligheid

  • Stil bedrijf 

FLEXIBEL TRANSPORT VAN HANGENDE GOEDEREN OP HORIZONTALE EN VERTICALE TRANSPORTTRAJECTEN

Dankzij de lichtgewicht aluminium-bouwwijze en het gebruik van uit kunststof spuitgegoten onderdelen heeft de SSI Single van SSI SCHÄFER een gering totaalgewicht. Dat minimaliseert de belastingen van draag- of gebouwstructuren. Een smal modulair systeem vereenvoudigt en optimaliseert de montage en het beheer van reserveonderdelen. De reducering van het aantal onderdelen zorgt ook voor een kortere trainingstijd. Het systeem kan zonder aanpassingswerkzaamheden heel goed met aparte machines zoals telescopen en verpakkingsmachines gecombineerd worden. Bovendien heeft uw SSI Single een grote bedieningsveiligheid en een laag geluidsniveau.

 

Op horizontale en op verticale transporttrajecten worden de volgende transporttypen en functie-eenheden gebruikt:

Handschuiftransporteur:
Wordt bij geringe prestatievolumes ingezet en is geschikt voor handmatige procestappen zoals kwaliteitsbewaking, etikettering of strijkwerk.

Pintransporteur:
Wordt als daal- of verbindingstransporteur gebruikt en dient om horizontale en verticale trajecten tussen plateaus te overbruggen.

Multipintransporteur:
Dient net als de pintransporteur om plateaus te overbruggen, door gedefinieerde afstanden van de kledinghanger wordt een productontziend transport gewaarborgd.

Klinktransporteur:
Het stuwarme transportsysteem is geschikt voor het transporteren, stuwen en vertakken van kledinghangers op horizontale en verticale transporttrajecten.

Laddertransporteur:
De universele laddertransporteur dient enerzijds als transport- en opslagtransporteur en anderzijds als high-speed-sorteerder. 

DOWNLOADS

Brochure SSI Single EN

Brochure SSI Single EN

1.4 MB
HEEFT U VRAGEN OF OPMERKINGEN?