023_stockmann_hanging_garments_ci.jpg

SSI Single

SSI Single nodrošina elastīgu iekarināmo preču transportēšanu gaisā uz horizontālām un vertikālām konveijeru sekcijām

SSI Single paredzēts, lai transportētu un šķirotu atsevišķus drēbju pakaramos gan horizontālās, gan vertikālās konveijeru sekcijās. Šis universālais risinājums uzlabo efektivitāti un ir īpaši piemērots lietošanai modes industrijas uzņēmumos un veļas mazgātavās.

Augstas kvalitātes materiāli nodrošina to, ka SSI Single sistēma ir ārkārtīgi izturīga. Standartizētie savienojumi ļauj apvienot un nemanāmi sasaistīt atsevišķus konveijerus, izveidojot līnijas.


Ieguvumi:

  • Izmantojama kā uzglabāšanas un transporta sistēma

  • Vieds iekarināmais konveijers ar universālu, modulāru sistēmu

  • Vienas daļas identifikācija vai „vilciena” veidošana 

  • Augsta sistēmas caurlaidspēja

  • Transportēšanas svars līdz pat 3 kg uz viena drēbju pakaramā

  • Nav tukšu uzglabāšanas vietu un nav nepieciešamas tukšu sekciju buferglabātuves

  • Piegāde uz priekšu, pa labi un pa kreisi 

  • Speciālās iekārtas var viegli integrēt

  • Augsta līmeņa operatoru drošība

  • Darbojas, neradot troksni 

SSI SINGLE

Pateicoties vieglajai alumīnija konstrukcijai un spiedienlietām plastmasas detaļām, SSI SCHÄFER SSI Single iekārtai ir mazs kopējais svars. Tas samazina slodzi uz balsta konstrukciju un ēku. Modulārā sistēma vienkāršo un optimizē gan montāžu, gan rezerves daļu krājumus. Nelielā detaļu daudzveidība nozīmē arī minimālas nepieciešamās apmācības. Sistēmu var kombinēt ar speciālām iekārtām, piemēram, teleskopiem vai iepakošanas iekārtām, neveicot nekādas izmaiņas. Turklāt SSI Single ir ļoti drošs lietošanā un izceļas ar zemu trokšņa līmeni.

Horizontālās un vertikālās konveijeru sekcijās ir izmantoti šādi konveijeru veidi un funkciju iekārtas:

Manuālais konveijers: to izmanto sekcijās ar mazu preču apjomu, un tas ir piemērots manuāliem apstrādes posmiem, piemēram, kvalitātes pārbaudēm, marķēšanai vai gludināšanai.


Tapu konveijers: to izmanto kā nolaižamu vai savienojošu konveijeru, un tas kalpo, lai pārslēgtu līmeņus horizontālās un vertikālās sekcijās. 


Vairāktapu konveijers: līdzīgi kā tapu konveijers, arī šis tiek izmantots, lai pārslēgtu līmeņus, un definētie drēbju pakaramo atstatumi garantē netraucētu produktu transportēšanu.


Skavu konveijers: šī zemā dinamiskā spiediena konveijeru sistēma ir piemērota drēbju pakaramo transportēšanai, uzkrāšanai un šķirošanai horizontālās un vertikālās konveijeru sekcijās.


Pakāpienu konveijers: universālais pakāpienu konveijers kalpo kā vienkāršs transportēšanas un uzglabāšanas konveijers un kā ātrgaitas šķirotājs. 

LEJUPIELĀDES

SSI Single

Brošūra angļu valodā

1.4 MB

Smart Conveyors.pdf

Brošūra angļu valodā

1.2 MB
Kā varam jums palīdzēt?