News and press

Steffen BERSCH - SSI SCHÄFER Grupas jaunais izpilddirektors

  • SSI SCHÄFER izpilddirektora amatam piesaista pieredzējušu vadītāju 

  • Amati grupas valdē ir aizpildīti ar augsta līmeņa profesionāļiem. 

Neunkirhene/Vācija, 2020. gada 13. februāris – SSI Schaefer Grupas Konsultatīvā padome par jauno SSI SCHÄFER Grupas izpilddirektoru iecēlusi Steffen BERSCH kungu. Darbu kompānijā SSI Schaefer Bersch kungs uzsāks  2020. gada 1. martā. Bersch kungs pilnībā pārņems pienākumus no izpilddirektora v.i. Dr. Helmut Limberg 2020. gada 1. aprīlī.

Kopš 2016. gada 1. janvāra Steffen Bersch bija GEA Group AG valdes loceklis, un no šī gada sākuma viņa pārziņā bija Šķīdumu & Pulvertehnoloģiju, Pārtikas & Veselības aprūpes, kā arī Saldēšanas un Globālo tehnoloģiju nodaļas. 

Steffen Bersch kompānijā GEA Group AG strādājis kopš 2000. gada un ieņēmis dažādus vadošos amatus, tostarp bijis GEA Middle East rīkotājdirektors Dubaijā un veiksmīgi vadījis seperatoru biznesa vienību. Līdz 2019. gada beigām Bersh kungs bijis par aprīkojuma biznesu atbildīgais GEA Group AG valdes loceklis. 

Dr. Kay Mayland, SSI Schaefer Konsultatīvās padomes vadītājs, atzīmēja: “Ar prieku sveicam ļoti veiksmīgo un starptautiski pieredzējušo vadītāju Steffen Bersch kā SSI Schaefer Grupas izpilddirektoru. Bersch kungam ir lieliska pieredze globālu uzņēmumu grupu stratēģiskajā attīstībā.”

Akcionāri un Konsultatīvā padome ir pārliecināti, ka jaunais izpilddirektors sniegs vērtīgu un ilgtspējīgu pienesumu SSI Schaefer Grupas vadībā.