Automated guided WEASEL®

Sürücüsüz taşıma sistemi WEASEL®

SSI SCHAEFER'den Sürücüsüz Taşıma Sistemi WEASEL®, mevcut depo sistemlerinde taşıma görevlerinin otomasyonu için ideal çözümdür. WEASEL® haznelerinizi, kartonları ve hatta askıdaki ürünleri, esnek, yüksek verimlilikle ve güvenli bir şekilde taşır. Tabii ki WEASEL®'  ı depo dışında da kullanabilirsiniz, örneğin üretim ikmalinde.

Taşıma araçlarımıza yükleme, müşterinin isteğine göre; tercihen manuel, yarı otomatik veya tam otomatik gerçekleşebilir. Örneğin; bir manuel aktarma istasyonu ilk etapta çalışanlar tarafından donatılır. WEASEL®'i ilgili istasyona gönderme görevini filo kontrol ünitesi yerine getirir. Sonra yük yine otomatik olarak WEASEL® tarafından alınır. Aktarma konveyörü yardımıyla, aktarma daha verimli yapılır. Konveyör çok sayıda ürün haznesi alabilir, ara depolamasını gerçekleştirebilir ve dinamik bir süreç ile mevcut araçlara dağıtabilir. Bunun dışında WEASEL® üzerinden yük alabilir ve mevcut konveyör sistemine aktarabilir.

WEASEL® - İNOVASYON VE ESNEKLİK

Sürücüsüz taşıma sistemleri artık depo ve üretim lojistiğinin vazgeçilmez bir parçası.

SSI SCHAEFER WEASEL® taşıma sistemi, klasik konveyör sistemine gerek olmadan; karton ve hazneli kutuları veya askıdaki ürünleri, zahmetsizce ve esnek bir biçimde taşır.

FİYAT ÖDÜLLÜ TEKNOLOJİ

Endüstri ödüllerinde "Best of 2016" ünvanı

IFOY Award WEASEL®

WEASEL® ödülü

2016 yılında Sürücüsüz Taşıma Sistemi WEASEL® aynı anda iki ödül aldı: Endüstri ödüllerinde "Best of 2016" ünvanı ve "Next Level Logistics" projesiyle "Intralogistic Solutions" kategorisinde IFOY ödülü. Siz de onun ekonomik, teknolojik ve ekolojik avantajlarından faydalanın.

HAZNELERİN, KARTONLARIN VE ASKILI MALLARIN ESNEK TAŞINMASI

Klasik sürücüsüz taşıma sistemlerine kıyasla WEASEL® külfetli sensörler veya karmaşık kumanda sistemleri olmadan çalışır. WEASEL® filosunun navigasyonu, basit ve hızlı bir şekilde uygulanabilen ve isteklerinize esnek bir şekilde uyarlanabilen, bir optik şerit boyunca gerçekleşir. WEASEL®  20 dereceye kadar rampalı güzergahlarda 1 m/s'ye kadar hızlara erişebilir.

WEASEL® sistemleri esnek, ölçeklenebilir ve büyük külfet olmadan mevcut intralojistik sistemlerine bağlanabilirdir. Standardize kumanda yazılımı, hızlı ve kolay bir şekilde kurulabilir. Böylece sistemin kısa vadeli ölçeklendirilmesi, kolayca mümkün olur. Taşıma görevleri ya manuel işletilen kablosuz butonlar (Stand alone çözüm), üçüncü sistemler, örneğin PLC ile üretim makineleri veya sizin malzeme akışı sisteminiz üzerinden oluşturulur. Bir filo kontrol sistemi ünitesi görevleri yönetir ve bunları ilgili araçlara havale eder.

Enerji beslemesi, tercihen bir şarj dolabında veya zemin kontakları yardımıyla otomatik şarj edilen, bakımsız bataryalar üzerinden

gerçekleşir. WEASEL® bir batarya şarjıyla 16 saate kadar çalışma sürelerine ulaşabiliyor.

  • Haznelerin, kartonların, tablaların ve askılı malların koruyucu ve güvenli bir şekilde taşınması (35 kg'ye kadar)

  • Sistemin yatırım geri dönüşü bir yılın altında

  • Düşük yer ihtiyacı sağlayan bariyersiz taşıma çözümü

  • Taşınan malların külfetsiz sıralanması

  • Azami kapasiteyle kolayca baş eder

  • Kolay ölçeklenebilirlik

  • Azami ergonomi için farklı yapılar

  • Külfetli sensör teknolojisiz insan güvenliği

  • Sistem uyarlamaları ve genişletmelerde yüksek esneklik

  • Mevcut sistemlere kolayca entegrasyon

  • İşletme içi malzeme akışlarına kolayca bağlanma

MODA LOJİSTİĞİNDE SÜRÜCÜSÜZ TAŞIMA SİSTEMLERİ WEASEL®

Moda lojistik servis sağlayıcısı NextLevel Logistik GmbH, işletme içi mal taşımasında WEASEL® sürücüsüz taşıma araçlarından oluşan bir filoya güveniyor. Engel tanımayan WEASEL®, kasalardan ve kutulardan, tepsilere veya çeşitli boyutlardaki (35 kg'a kadar) diğer mallara kadar, neredeyse her taşıma görevini yerine getiriyor.

ÜRETİM LOJİSTİĞİ KULLANIMINDA AGV WEASEL®

Bachmann Forming AG, işletme içindeki taşımaların otomasyonu için WEASEL® sürücüsüz taşıma sistemlerine güvenir. İnovatif AGV çözümü projesi, sadece beş hafta içerisinde gerçekleştirilebildi ve henüz birkaç ay içinde kendini amorti etmiştir.

DOWNLOADS

WEASEL Broşürü İngilizce

WEASEL Broşürü İngilizce

867.0 KB
Soru, Görüş ve Önerileriniz İçin