Tehnologie pentru transportul paleţilor

Flexibilitate şi randament economic într-un singur sistem

Instalaţiile pentru transportul paleţilor, de la SSI SCHAEFER oferă în cazul fluxurilor tehnologice repetitive şi al traseelor stabile o fundaţie excelentă pentru procese economice. Structura lor modulară, componentele premontate din fabrică şi tehnologia de acţionare cu frecvenţă controlată şi un consum redus de energie permit un transport flexibil în interiorul întreprinderii, între producţie, depozit, comisionare şi expediere şi garantează un flux optim al materialelor.

Indiferent de unităţile de încărcare care trebuie transportate în depozitul dumneavoastră, posibilităţile oferite de tehnologia noastră pentru transportul paleţilor sunt adecvate atât pentru europaleţi, paleţi industriali DIN şi paleţi pentru substanţe chimice, cât şi pentru boxpaleţi metalici, paleţi Chep, semipaleţi şi paleţi speciali cu o greutate individuală de până la 1.500 de kilograme. Pe lângă acestea, cu modificări minore pot fi transportate şi alte unităţi de încărcare.

Design individual al instalaţiei 

Profiluri pentru o structură modulară, un profil special de susţinere pentru

transportoare cu lanţ şi benzi cu role, elemente de transport acţionate sau antrenate, transportoare cu bandă şi transportoare telescopice – cu componentele tehnologiei noastre de transport şi accesoriile noastre variate vă oferim un design individual al instalaţiei. De asemenea, noi fabricăm componentele individuale în propriile noastre unităţi de producţie şi garantăm o calitate constantă, precum şi o fiabilitate maximă a întregii instalaţii.

Componentele tehnologiei noastre pentru transportul paleţilor se disting prin flexibilitate, uşurinţa de montaj şi confortul reviziei. Utilizarea tehnologiei de acţionare cu frecvenţă controlată şi un consum redus de energie garantează reducerea costurilor de operare.

TEHNOLOGIE PENTRU TRANSPORTUL PALEŢILOR: FLEXIBILĂ, VERSATILĂ ŞI ECONOMICĂ

  • profil special de susţinere pentru transportoare cu lanţ şi benzi cu role

  • profilurile permit o structură modulară

  • transportul nedistructiv al produselor

  • toate componentele importante pot fi ataşate cu ajutorul clemelor

  • elementele de transport pot fi adaptate în funcţie de o gamă foarte variată de suporturi de marfă

  • posibilitatea unor lungimi individuale ale transportoarelor cu lanţ şi ale benzilor cu role

  • conectarea automată la depozitul cu rafturi înalte

  • uşurinţa reviziei tuturor elementelor de construcţie (reducerea costurilor de operare)

  • calitate superioară şi durată lungă de utilizare a sistemelor

  • premontaj şi precablaj în propria unitate de producţie

  • înlocuirea facilă şi rapidă a rolelor de susţinere datorită mecanismului tangenţial de acţionare

  • dezvoltarea şi actualizarea permanentă a componentelor

  • posibilitate de utilizare a componentelor tehnologiei pentru transportul paleţilor inclusiv în domeniul de temperaturi cuprins între -28°C şi +45°C

SISTEME DE TRANSPORT A PALEȚILOR LA JYSK

Centru de logistică cu sisteme de transport paleți, mașini de depozitare și scoatere a paleţilor și software de logistică.

Depozit cu rafturi înalte complet automatizat

În trecut, SSI SCHAEFER a realizat deja centre de distribuție în Danemarca și Polonia pentru retailerul danez de mobilier JYSK. Cooperarea a continuat acum cu proiectul pentru depozitul suedez din Nässjö, unde centrul de distribuție existent al JYSK este pe cale de a fi extins cu 75.000 de spații pentru paleți, rezultând un total de 165.000 de spații pentru paleți. Depozitul deservește toate magazinele JYSK din Suedia și Finlanda. Spațiile de paleţi cu adâncime dublă sunt deservite de 10 macarale cu adâncime dublă tip Exyz. În livrare se află și o zonă de transport nouă, tehnologia transportoarelor și software-ul logistic extins WAMAS® de la SSI SCHAEFER.

Aveți întrebări sau observații?