logisztikai szoftverek

Logisztikai szoftverek nagyvállalatoknak

Egységes logisztikai szoftvermegoldások az Ön ellátási lánca számára

Az SSI SCHÄFER nagyvállalati szoftvermegoldások üzletága a raktár, a szállítás és az árugazdálkodás közötti irányítóeszközként határozza meg önmagát.
Röviden: Az Ön ügyfelei által támasztott elvárások egységes és tartós teljesítéséről van szó.

Az SSI SCHÄFER nagyvállalati szoftvermegoldások jelentése: 

Átalakulás a logisztikai szoftver által vezérelt és megoldásokhoz kötött intralogisztikából a hálózatba kötött Supply Chain Execution-n át egészen az értékesítési csatornák egységes logisztikai platformjáig, ezzel összefüggésben pedig a logisztika csatornától független tervezéséig, diszponálásáig és irányításáig egy rugalmas raktárkezelő rendszerbe.

Melyek az Ön vállalati céljai?

  • A tőkeköltségek csökkentése?

  • A darabköltségek csökkentése?

  • Az átfutási idők rövidítése?

Középpontban az ügyfél

Végigkísérjük Önt ezen az átalakuláson, és átfogó szakmai, raktártechnikai és informatikai tanácsokkal látjuk el. Ehhez felhasználjuk a számos projektben szerzett, átfogó logisztikai és folyamat-szakértelmünket, és az Ön nyelvén beszélünk.

Az SSI SCHÄFER célja, hogy az összes értékesítési csatornát átfogó, egységes logisztikai platform kialakításával oldja meg a csatornákon átívelő tervezést, diszponálást és irányítást.

EGYSÉGES LOGISZTIKAI IRÁNYÍTÓESZKÖZ

Informatikai megoldások az SSI SCHÄFER-től nagyvállalatok számára

Az e-kereskedelem és ennek következtében az eladói piac vásárlóivá alakulása a felelős a rendkívül magas növekedési adatokért, s főként a rendkívüli változásokért a logisztikában. Ennek következménye az egyénre szabott termelés, az ügyfelek elvárásainak növekedése és a termékek egyre rövidebb életciklusa, valamint a gyors változások a termékek világában és a kollekcióknál. A kisebb rendelési mennyiségek és a sűrűbb rendelési gyakoriság arra ösztönzi az intralogisztikát, hogy kielégítse az egyéni igényeket.

A piaci feltételekre való reagáláshoz minden értékesítési csatorna és az ezzel együtt járó, értékesítési csatornától független logisztikai tervezés, diszponálás és irányítás számára egységes logisztikai platformra lesz szükség egy rugalmas raktárszervezési rendszerben.

Ebben az átalakulásban kiemelkedő stratégiai jelentősége van a logisztikai szoftvernek az anyagáramlás és a folyamatok intelligens összekapcsolása szempontjából. Már nem csupán szoftvermodulokat keresnek, hanem specifikus igényeket kielégítő rendszermegoldásokat.

A logisztikai feladatok változásával és a komplexitás növekedésével nőtt az egyes teljesítési részrendszerek közötti koordináció iránti igény.

Az ellátási láncon belüli adat- és áruáramlás optimalizálására és felügyeletére létrehozott, felsőbb szintű irányítási eszközre van szükség annak érdekében, hogy minden egyes fontos árumozgás és könyvelés könnyen visszakövethető legyen.

Minden megbízást, törzsadatot, a készleteket és készletváltozást, minden végrehajtót, valamint az összes résztvevő státuszát valós időben kell összekapcsolni. Ily módon az ellátási lánc aktívan, teljes terjedelmében ellenőrzés alatt tartható és irányítható. 

Azaz: A logisztikai szoftvert kell komplett megoldásként kell értelmezni. Az egyik oldalról az a célja, hogy a rendszert a leghatékonyabban működtesse, a másik oldalról pedig megoldja az interfésszel kapcsolatos potenciális problémákat.

Az SSI SCHÄFER WAMAS®  intralogisztikai szoftvercsomagja kiemelkedik a versenytársak közül, és olyan kész szoftvermegoldást bocsát rendelkezésre, amely túlteljesíti ezeket a követelményeket. 

A WAMAS® logisztikai szoftverünkkel biztonságosan megteremtjük az egyes intralogisztikai komponensek közötti függőleges integrációt, és nagy teljesítményű, egységes rendszert kínálunk ügyfeleinknek.

RAKTÁRIRÁNYÍTÁSI RENDSZER

Tökéletes válasz minden logisztikai igényre

WAMAS® - „A” logisztikai szoftver

Az SSI SCHÄFER segít az Ön jelenleginél sokkal hatékonyabb raktárrendszere megtervezésében a raktár-menedzsmenttől kezdve, egészen a vezérlő rendszerekig bezárólag, legyen szó akár manuális, akár rendkívül összetett logisztikai folyamatok leképezéséről.

A fejlett folyamatok biztosítása mellett a WAMAS® tökéletes megoldást nyújt bármilyen logisztikai kihívás kezelésére. A megoldások széles palettája magában foglalja az átlátható monitoring és vezérlő funkciókat, és a legszélesebb körű ERP rendszerekhez biztosított interfészek szállítását.

A WAMAS® logisztikai szoftver funkcionalitásai nem csupán az áruk tárolási és adminisztrációs folyamatait biztosítják: A WAMAS® képes az intralogisztika minden folyamatának vezérlésére. A hatékony és rugalmas munkavégzés, az áruk, és egyéb erőforrások mozgatásának optimalizációja, a logisztikai KPI-k elemzése csak néhány kiragadott példa a WAMAS® portfolió által kínált funkcionalitások körében.

 

Dreamwarehouse Signet Magic Quadrant 2021

WAMAS® logisztikai szoftver

SAP integráció

SAP integráció

raktárirányítás, raktári szoftverek

Raktári irányítórendszer

logisztikai szoftver

Szoftveres raktárautomatizálás

Nincs elérhető elem.

LETÖLTHETŐ KIADVÁNYOK

A megfelelő megoldás minden piaci szektornak. Az SSI SCHÄFER szakértelme kombinálva speciális know-how-val és kiterjedt tapasztalattal, személyre szabott megoldást eredményez.

IT Katalógus - Nagy teljesítményű, méretezhető szoftver vállalkozása számára.

Intelligens megoldások a ma és a holnap intralogisztikai kihívásaira.

854.9 KB

Szakértő minden szektor számára

Az SSI SCHÄFER szakértelme: speciális konw-how és sok éves raktártechnikai tapasztalat az egyedi raktári megoldások megvalósításában

1.3 MB

SSI SCHÄFER Katalógus 2022

NAGYOBB HATÉKONYSÁG RENDSZERREL

Intralogisztikai termékek és megoldások a vállalaton belüli anyagáramláshoz


20.4 MB
Érdeklődik termékeink iránt? Kérdése vagy észrevétele van? Lépjen velünk kapcsolatba!