wamas_labor_management.jpg

WAMAS® LRM

Gestionarea forței de muncă și a resurselor” WAMAS® Labor & Resource Management - performanță maximă și transparentă în depozit

Sistemul Gestionarea forței de muncă și a resurselor WAMAS® LRM completează portofoliul de produse și servicii al software-ului intern de logistică WAMAS®. Combinarea acestor două soluții optimizează performanța intra-logistică și garantează transparența maximă a informațiilor. WAMAS® LRM poate fi operat ca sistem independent sau integrat într-un sistem existent de gestionare a depozitului, precum WAMAS®.

 

WAMAS® LRM analizează, cu ajutorul sistemului său inteligent, atât procesele individuale, cât și de întregul flux intern de materiale. Rezultatele pot fi puse la dispoziție într-o multitudine de opțiuni de evaluare. Rapoartele creează zilnic transparență pentru toate procesele din cadrul depozitului. Analizând diferite perioade de timp, devine mai ușor să vedem clar când și unde apar încărcări maxime sau faze de productivitate redusă.

OPTIMIZAREA PROCESELOR DE STOCARE ȘI IMPLEMENTAREA EFICIENTĂ A RESURSELOR UMANE DIN DEPOZIT

WAMAS® LRM calculează toate distanțele, durata deplasării și timpul de manipulare în depozit. În funcție de mijloacele de transport utilizate sau de viteza fazei specifice care este monitorizată, sistemul împarte toate procesele din depozit în blocuri de timp care pot fi definite liber. Duratele țintă ideale pentru fiecare activitate sunt comparate cu duratele reale ale fiecărei activități. Această evaluare a productivității depozitului oferă claritate cu privire la procesele care adaugă valoare și care nu. În plus, WAMAS® LRM înregistrează și evaluează de asemenea fazele depozitului care nu ar fi clasificate ca adăugând valoare, dar sunt necesare.

Prin intermediul evaluărilor în timp real, devin disponibile informații valoroase și se pot identifica zonele care necesită optimizare. Evaluarea se poate adapta și filtra în multe moduri. Se pot crea panouri de bord și rapoarte cronometrate și pot fi trimise automat celor care ar trebui să le primească. Cu ajutorul acestei soluții, planificarea din jurul desfășurării personalului este simplificată semnificativ.

Cifrele cheie definite pentru planificarea desfășurării personalului ușurează controlul operațiilor zilnice din depozit Aceste informații pot fi accesate în orice moment și sunt esențiale pentru planificarea în avans și pentru utilizarea optimă a resurselor. Desigur, acest lucru poate crește întreaga productivitate a depozitului.

• Blocuri de timp care pot fi definite liber

• Comparație între durata țintă/CURENTĂ

• Evaluarea datelor referitoare la performanță și a KPI-urilor

• Calculul salariilor pe baza KPI-urilor agreate

• Planificarea personalului

• Planificare pe bază de prognoză

• Rapoarte și panouri de bord standard

• WAMAS WMS independente sau integrate

• Evaluări și chestionare angajați

Utilizarea sistemelor de gestionare a forței de muncă s-a dovedit a fi, mai mult ca niciodată, un avantaj competitiv important pentru multe companii. Din pricina provocărilor intra-logistice, precum performanța maximă și creșterea volumelor de manipulat, presiunea asupra companiilor continuă să crească. Utilizarea eficientă și furnizarea rapidă a resurselor sunt mai importante decât oricând și multe companii au nevoie de depozite mai mari și de mai mulți angajați.

HP Dreamwarehouse Software_signet.jpg

Software pentru logistică WAMAS®

SAP EWM implemented by IT experts: customized and from a single source

SAP EWM

Nu a fost găsit niciun rezultat

Cum vă putem fi de folos?